24 Kasım 2015 Salı

Yasemin'in 4. yıl kutlamaları

Sevgili Yasemin namı diğer Biricit geçtiğimiz haftalarda bircitinyeri.blogspot blogunun 4. yılını bizlerle kutladı. Taksim Konak Otel'de gerçekleşen buluşmaya sevilen blog yazarları ve değerli firmalar katıldı. hep birlikte keyifli zaman geçirip bir de Yasemin'in 4. yılını kutlamış olduk.

Nice Senelere Yasemin...

Konak Otel Bergama Salonu'nda bir araya gelen biz 12 blog yazarı bol bol sohbet ettik. Konak Otel'in lezzetli ikramlarından tattık. 
Yasemin masalarımızı da özenle hazırlamış, bize küçük sürprizlerle özel olduğumuzu hissettirmiş.
İnstagram profilimizden seçilmiş 3 tane cici fotoğrafı sosyopix bizim için basmış ve masamıza kadar iletmiş. İsimlerimizin yazılı olduğu taçlar Renk-Yaka Parti Organizasyon tarafından hazırlanmış. Kokulu Taş ve Sabun ve Özlem Sabun dan şık kokulu taşlar ve sabunlar masamıza renk katmış. 
Minik aynalarımız ise doğruca çantalara girdi, çantaların olmazsa olmazı minik aynalar instagram/fulyaninsevimlidukkani tarafından hazırlanmış.  Şans kurabiyelerimiz Fortune Cookie tarafından hazırlanmış. Falımda ne mi çıktı? O zaman kolajdaki fotoğrafa dikkatli bakın :)


Etkinliklerin olmazsa olmaz simalarından Mahmut bey Tatlimo.com lezzetleri ile aramızda idi. Yine samimi ve oldukça enerjikti Mahmut bey. Tatlılar ise her zamanki gibi lezzetli! benim favorim çilekli çikolata çubukları. Öğretmenler Günü nedeniyle de epey yoğunlarmış.


Revox firması da kısa bir sunum ile katıldı. Yeni ürünlerinden bahsettiler. Nefes alan saçlar sloganıyla meşhur Revox, en çok ilgi gören ürünleri At Kuyruğu Şampuanı kullandınız mı? Denemenizi öneriyorum. Saç dökülmesine karşı ve saç uzamasını destekleyen ürünler.
Yasemin sayesinde tanıdığım bir marka olan Redist ise geniş ürün gamıyla bizi etkiledi. Saç ve kişisel bakım ürünlerini deneme fırsatım olacak. Özellikle saç parfümünün kokusuna bayıldık. 


Yine Yasemin ile tanıdığım bir başka marka Ziyba parfümleri ile Odak Parfümeri. Ömer bey sunumunda parfümlerinin kalıcılıkları hakkında iddialı konuştu. Tanınmış markaların parfümlerini de internet sitelerinde bulabilirsiniz. 


Lezzetli hediyeleri de vardı Yasemin'in. İştah açan cinsten Calve sos ailesi, Nuhun Ambarı organik makarna, hem de kepekli!
Tuğba Kuruyemiş'ten Türk Kahvesi, Narlı Lokum ve kuruyemiş paketi de taptaze ve mis gibi. Dimes'in yeni ürünü Nar Suyu ise 4 nar içeriyor. Özellikle kış aylarında bol tüketmeli, hem de böyle nar suyu varken. 


Minval Yayınları da kitap hediyeleriyle katılmıştı. Benim kitabımın ismi ise Tutku ve Dantel. Nesibe hanım sürükleyici bir roman olduğunu söyledi...


Hediyemucidi.com ise tatlı emoji yastık hediye etmiş. Benim şansıma yumurtadan çıkan bir civciv çıktı :) Tam da benim 23 haftalık gebe, bebek bekleyen hamile anne konseptime uygun!!!!




Bu kadar değil tabi ki hediyeler, devamı yakında yayında olacak... Tekrar nice yıllara diyerek sevgilerimi gönderiyorum. 





5 yorum:

  1. Ziyba parfümün yeşilide çok güzel :) İyi günlerde kullan canım benim .

    YanıtlaSil
  2. canım geldiğin için çok teşekkür ederim yüreğine sağlık :) öpüyorum sevgiler.yastığında çok tatlı durmuş belirtmeden geçemeyeceğim : )

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir gün oldu Elifcim hep birlikte harika zaman geçirdik :) inşallah kısa sürede tekrarlarız::

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..