25 Kasım 2015 Çarşamba

Hoover Wizard serisi wifi donanımlı

Evinizdeki beyaz eşyalarınızı cep telefonunuzdan yada bilgisayarınızdan kontrol edebildiğini hayal edebiliyor musunuz? Tıpkı Geleceğe Dönüş filmindeki gibi heyecanlı olur değil mi?


Elektrikli süpürgeleriyle hep hafızamda kalmış olan Hoover markası Wizard serisi ile bu çalışmayı yapmış. Türkiye'de de satışa sunmuş. 
Hoover Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti lansmandaki türkçe sunumuyla bizi çok şaşırttı. Akıcı türkçesi ve samimi anlatımıyla ürünleri keyifle dinledik. 
70 yıldır Avrupalı kadınların hayatını kolaylaştıran Hoover, yeni serisi ile bu kolaylığı bir tık daha ileri götürüyor. Artık fırınınızı ısıtmak için yada çamaşır makinesi programını başlatmak için evde olmanıza gerek yok! Wizard serisinde ilk tam bağlantılı çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz ve buzdolabı bulunuyor. 
Serinin lansmanında gösterilen uygulamalarda wifi ile evdeki beyaz eşyaları kontrol etmenin en kadar kolay olduğunu görmüş oldum. Örneğin; çamaşır makinesini uzaktan kontrol ederken çamaşırların kirlilik derecesini, kumaşların özelliklerini giriş yapıyorsunuz ve uygun programda makineyi çalıştırıyorsunuz. Ben bu işlerden anlamam diyen eşler için de gayet kolay bir uygulama!
Bir diğer örnek de buzdolabından su alıp çıktınız evden ancak dolabın kapağı açık kaldı; sistem sizi uyarıyor, eve geri dönüp kapağı kapatıyorsunuz. Böylece hem enerji tasarrufu hem de ürünlerin korunması sağlanmış oluyor.
Yeni ev kuracak olanlar yada beyaz eşyalarını yenileyecek olanlar için harika bir fırsat! Değerlendirme şansınız varsa hiç kaçırmayın derim...

Cepten çamaşır makinesine bağlanın

Devrim niteliğindeki Hoover Wizard Ürün Serisi’nin Wi-Fi uygulaması; Windows dizüstü/masaüstü bilgisayarlarda, 4.0 sonrası Google Play, Android cihazlarda veya iOS 7 ve sonrası Apple cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulama ile kullanıcılar, dışarıdayken evlerindeki cihazların durumunu kontrol edip görüntüleyebilmenin yanı sıra enerji tüketimini izliyor,  favori programlara erişebiliyor. Yüksek kapasiteli cihazlarda Avrupa’da lider konumdaki Hoover’in Wizard serisi’nde bulunan ilk tam Wi-Fi bağlantılı çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz ve buzdolabı ailelerin kurtarıcısı olacak.

Ayrıntılı bilgi için;  www.hoover.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.








8 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir seri olmuş yakında tüm hayatımız wifi bağlantılı olacak özellikle biz çalışan hanımlar için hayatı kolaylaştıracak çok güzel ürünler olmuş teşekkür etmek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Çalışan bayanlar için süpermiş bu özellik :-))

    YanıtlaSil
  3. Teknolojinin nimetleri Elifcim :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir tanıtım... bilgilendim :) teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..