6 Kasım 2015 Cuma

Diş Dostu Klinik Sosyal Sorumluluk

Diş ve diş sağlığı ile ilgili sosyal sorumluluk projesi kapsamında sevgili Yeşim mutlu ve Mehmet Ustaoğlu davetiyle DentaLife'da uzmanlar ile blog yazarı anneler bir araya geldik. Sorularımızı sorduğumuz, bilgiler paylaşılan güzel bir gün oldu.

Anneler, bloggers, dentalife
Sayın Doktor Seyhan Gücüm'ün akıcı konuşması ile keyifli bir sohbet oldu. Diş doktorları hatta doktorlar genelde tıbbi terimler kullanırlar, anlaşmak bazen zor olabilir anca Seyhan bey'e tekrar teşekkür etmek istiyorum bizimle anlaşılır bir dilde paylaşım yaptığı için.
Sadece rahatsızlık nedeniyle değil, diş sağlığını korumak amacıyla da diş klinikleri ziyaret edilmeli. koruyucu bakım da bu aşamada önemli oluyor. 
diş dostu derneği

Diş Dostu Klinik ne demek?

Diş Dostu Kalite Belgesi, verilen hizmetin uluslararası hijyen ve koruyucu hekimlik kurallarına uygun olduğunu belirten merkezler Diş Dostu klinik oluyor. Diş Dostu Klinklere ulaşmak için internet sitesini inceleyebilirsiniz.
Diş Dostu Derneği, ağız ve diş sağlığı konusunda daha biliçli bir toplum için destek veren kurum ve kuruluşları şemsiyesi altında buluşturmaktadır. Diş Dostu logolu ürünler ile tüketici de bu derneğin kampanyalarına destek vermiş oluyor. Diş Dostu logosunun bulunduğu ürünler ağız ve diş sağlığı açısından güvenli olmuş oluyor.






2 yorum:

  1. Elifcim,
    Seninle her an keyifli yeni güzel paylaşımlarda buluşmak üzere
    Sevgiler
    YSM

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..