12 Haziran 2015 Cuma

Kafkas Kızı Badem

Bade bu yıl ana okuluna gitti, okulumuz hala da devam ediyor ama yıl sonu gösterisini 1.Haziran.2015'de yaptılar. Badem de Kafkas grubunda idi. Provalar, hazırlıklar derken epey heyecan yaşadık. 

Gösteri gününe kadar dans provasını bol bol izledik, Kafkas müziklerinde erkeklerin hareketlerini yaptı bize, Bu Gala Daşlı Gala şarkısında da kızların hareketlerini izledik. Gösteri günü ben de onun kadar heyecanlıydım sanırım. Kostümün şapkasını takması için kuaförden destek aldık. Kuaförde hazırlandıktan sonra biraz daha heyecan artmıştı Bade'de. Gösteriyi izlemeye teyzesi ve Zeynosunun da geldiğini görünce de çok mutlu oldu. Ablam, yeğenim, yıllardır badeyle ilgilenen ailemizin bir parçası olan manevi anneannesi ve eşim hep birlikte Bade'nin gösterisini heyecanla izledik.




Gösteri harikaydı, çok duygulandık hepimiz de. Sahnede hep gülümseyeceğim anne diyordu, öyle de yaptı :) Arkadaşları ile birlikte bize harika bir sunum yaptılar. Öğretmenlerini de unutmamalı, sabır ve emek ile başardılar. Gösteri sonunda neredeyse salonun her yerinde mutluluktan gözleri yaşarmış anneler babalar olduk. 


Ne zaman büyüdün kızım sen çabucak?


Gösteri sonunda yıl sonu sergisinde çocukların yaptığı etkinlikler sergileniyordu. 23 Nisan haftası yaptıkları dünya çocukları etkinliğinde kendi boyadığı çocuğu buldu ve hemen bize gösterdi. 


Böyle güzel bir mutluluğu bize yaşattığın için teşekkürler sana... Hep mutlu ol. Her zaman gülümse. Nice gösterilerini izlemeyi heyecanla bekliyoruz.



sevgiler





8 yorum:

  1. Masallah Bade ye. Cok sirin gorunuyor^^

    YanıtlaSil
  2. Miniklerin halk oyunları gösterisini izlemek çok zevkli oluyor özellikle çocuğunuz da oynayanlar arasındaysa :) Dilerim nice mutlu, başarılı günlerini görün, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çocuğum ha çıktı ha çıkacak derken heyecanlı oluyor :)

      Sil
  3. Maşallah, üniversite mezuniyetini de görürsünüz inşallah :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..