15 Haziran 2015 Pazartesi

İzmir Gezimiz / iş seyahati

Çocukla iş seyahati gezilerimiz Nisan 2015'te Türkiye'nin batısında, İzmir - Denizli ve civarında oldu. Denizli Gezimiz ve Şirince Köyü Gezimiz blogda yayında. Gezinin başlangıcı olan İzmir, yazı dizisinin sonuna denk geldi.

Tatil için değil de iş için gittiğimizi duyunca Badem önce şaşırdı. Siz işe gidince ben ne yapacağım dedi! Sen de bizimle geleceksin dediğimizde çok şaşırdı. Neler yapacağımızı bol bol anlatıp onu rahatlatsak da gözlerinde heyecan olduğunu görebiliyordum.
Pazar akşamı otelimize yerleşip İzmir'de ailecek geçecek Pazartesi sabahına uyandık. Hazırlandık, bol yedek kıyafet ve oyuncak ile elbette. Güzel bir kahvaltı ardından çalışmaya başladık.
Dondurma molaları, parkta salıncak keyifleri sırasında daha çok babası ilgilendi. Annesinin toplantılarını güzel vakit geçirerek bekledi Badem kızım.
Sevgili Ece, Derinceece ile de görüştük İzmir'de. Kordonda bir kahve keyfi ve fayton turu yaptık.

Çok sevdiğim lise arkadaşım Banu'ya gitmeyi de ihmal etmedik. Daha önce 2013 yazında yaptığımız İzmir gezimizde uğradığımız İzmir Saat kulesi  ve Kızlar Ağası Hanı tekrar ziyaret edildi. 
Her gün dondurma yemek, annesi ve babasıyla bademin çok hoşuna gitti. Bazen arabada sıkılsa da otel odasında güzel oyunlar kurup keyifle oynadı. Değişik bir mekanda oyun kurmak için çok fazla sebep var, öyle değil mi?

Eşimin desteği olmasa bir haftayı ayır geçirmek zorunda kalabilirdik... Neyse ki hep beraber bir hafta çalıştık. Hep böyle birlikte olsak, ne güzel olur değil mi?




8 yorum:

  1. Canimsinnn iyi ki geldin hep gel hep goruselim ozletme fazlaa 😙😙😙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ececim iyi ki görüştük seninle, çok keyifliydi :))

      Sil
  2. İzmir hep gitmeyi planlayıp bir türlü gerçekleştiremediğim şehir. Güzelliği, gezilecek yerleri araştırmalarım sonucu biraz biliyorum ama gidip yerinde görmek keşfetmek en güzeli. İnşallah oda olacak. Sizin için güzel bir iş gezisi olmuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah keyifle geçen bir seyahat olur sizin için de

      Sil
  3. oh nasıl da keyifli geçmiş cnm..daim olsun:)

    YanıtlaSil
  4. yaa Ece ile görüşmenizi gördüm ig'den çok kıskandım ama :-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iremcim kulaklarınızı çınlattık tek tek andık :)

      Sil

Yorum yazan eller dert görmesin..