1 Haziran 2015 Pazartesi

Kale 360.com ile hayalinizdeki banyo parmaklarınızın ucunda

Günün tüm yorgunluğunu atıp rahatlatıcı dakikalar geçirdiğiniz banyonuza yeni bir görünüm kazandırmaya ne dersiniz?  Banyo yenilemenin zor ve zahmetli bir süreç olduğunu düşünebilirsiniz. Yeni bir banyo tasarımı oldukça detaylı bir iştir. Yer ve duvar karoları, klozet, lavabo, küvet ve dolap gibi banyo ürünlerini belirlemek, neyin nerede duracağına karar vermek uzun zaman alabilir.



Ancak artık bu işi daha kolay ve pratik hale getiren bir uygulama var. Kale360.com ile banyonuza en uygun tasarımı kolayca yapmanız mümkün. Kale360’ın banyo tasarım programı ile internet üzerinden 3 adımda banyo planı oluşturabiliyor, bu üç boyutlu uygulama sayesinde banyonuzun nasıl gözükeceğini önceden görebilme şansı elde ediyor, banyo dekorasyonunuzu yapabiliyorsunuz.. Üstelik banyonuzu tasarlarken Çanakkale Seramik ve Kalebodur’un binlerce çeşit seramik modeli ve Kale’nin zengin koleksiyonundan yararlanabiliyorsunuz.
dekorasyon önerileri
Kullanımı oldukça basit olan bu tasarım uygulaması, ev hanımlarından çalışan kesime kadar banyosunu yenilemeyi düşünen herkesin işini kolaylaştırıyor. Kale360’ın bu yenilikçi programıyla hayalinizdeki banyo parmaklarınızın ucunda. Bu deneyimi yaşamak için tek yapmanız gereken www.kale360.com'a üye olmak. Üye olduktan sonra banyonuzu dilediğiniz gibi tasarlamaya başlayabilirsiniz. İlk işiniz banyonuzun şeklini belirlemek olmalı. Ardından duvar ölçülerini girip, seçeceğiniz karo ile duvarları döşeyebilirsiniz. Son ve en keyifli adım ise banyonuza anlam katacak mobilyaları seçmek. Bu noktada banyonuzun ölçülerine uygun, fonksiyonel ve şık parçalar kullanmanızı öneririz. Küçük bir banyoya sahipseniz yer ve duvar karolarında açık renk seramik kullanarak daha geniş ve ferah bir alan yaratabilirsiniz. Ayrıca banyoda duşa kabinler önemli bir yer kaplar. Dekoratif bir duşa kabin banyoya bir anda farklı bir hava katabilir. Küçük bir banyoya sahipseniz, çeyrek daire şeklinde olan cam duş teknesi kabini kullanarak hem alandan kazanır, hem de şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Tasarımını bitirdikten sonra planınızın son halini panoramik, 3D ve kuş bakışı görünümüyle gerçeğe yakın bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz. Üstelik birkaç farklı plan yaparak farklı tasarımlara imza atabilirsiniz.
Kale360’ın zengin koleksiyonunda her zevke uygun ürünler bulunuyor. Banyo dekorasyon mağazalarında sınırlı sayıda hazır örnekler görürken, Kale360’da geniş seçenekler bulabiliyor, Kale’nin birbirinden güzel banyo ürünleriyle harika banyo tasarım modelleri oluşturabiliyorsunuz. Seçtiğiniz ürün içinize sinmediği takdirde, ürünü değiştirme olanağınız da var.

Tasarıma başlamadan önce biraz ilham almak için Kale360'ın zengin foto galerisini inceleyebilirsiniz. Bu pratik uygulama dekorasyona meraklı kişilerin en büyük yardımcısı olurken, banyo tasarlamayı daha keyifli hale getirecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..