1 Haziran 2015 Pazartesi

Kadınlar için özel bir kadın sitesi

Yaşamı var eden, dünyanın tüm yükünü omuzlarında taşıyan var olan her şeyde paha biçilmez bir katkı sahibi olmasına karşın yıllardır toplumsal yaşamda geriye itilmiş, susturulmuş, başkalarının çizdiği çerçevelere sığdırılmaya çalışılmış. Kendisi olmasına asla izin verilmemiş. Çerçeveleri kırmaya, içimizdeki bariyerleri yıkmaya bir adım öne atılmaya ben buradayım demeye hazır mısınız? Pegarose hazır. Pegarose.com kadın sitesi, modern yaşamın her alanında kadınca bir bakış açısıyla rehber olma iddiasında. Sıradanlığa mezar kazma ve her kadını özgür ve özgün kılma iddiasında.
kadın gibi kadın

Kadın gibi kadın
Kadın sitesi Pegarose.com; sizi, modern yaşamın bütün zorluklarına göğüs geren, bütün olumsuzluklara rağmen her alanda güçlü bir şekilde var olmayı başarabilmiş kadının gerçek hikâyesinin anlatıldığı romanın en popüler karakteri olmaya hazırlıyor.Herhangi bir kadının gezegenimizde kapladığı alandan, atmosferde tükettiği oksijenden çok daha fazlası olmaya, kendinden söz ettirmeye, saygıyla, hayranlıkla anılmaya yani sıradanlığı hayatınızdan süpürmeye hazırlıyor.

Kendini fark et
Kadın sitesi pegarose.com size düşündüğünüzden çok daha değerli olduğunuzu. Hayat kompozisyonunda dekoratif bir nesne olmadığınızı, öz gücünün farkına varabilen kadınların neler başarabileceğini hatırlatıyor.
kendini fark et

En yakın arkadaşım Pegarose.com
Kadın portalı Pegarose.com;  diyet, makyaj, güzellik, moda, dekorasyon, sağlıklı yaşam, ilişkiler, anne ve çocuk konularında özgün ve nitelikli içeriklerin yanı sıra kadınların hayatına dokunan sosyal yaşam, İlişkiler, iş hayatı, eğitim gibi bir kadını kadın yapan, sıradanlıktan uzak, ayaklarını yere sağlam basmasına yardımcı olabilecek her konuda içeriğe sahip. Her konuda danışabileceğiniz iyi bir arkadaş olma iddiasında.


1 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..