16 Haziran 2015 Salı

Zeyland Defilemiz

Yaz mevsimi demek biraz da düğün mevsimi demek değil mi? Düğünler, nişanlar, mezuniyetler ve yıl sonu partileri ile keyifli zamanlar... 


Bizim de bu yaz katılacağımız birkaç kuzen düğünü ve nişanı var. Dolayısıyla kıyafet alışverişi yapmak gerekiyor, alışveriş ile ilgili önceliğimiz yine Badem hanım.
Badem kızım ile birlikte Zeyland mağazasına gidip düğünler için ve bir de Bade'nin okulunun yıl sonu partisi için bir şeyler seçtik. Badem ile Zeyland mağazasında mini defilemizin fotoğraflarını sizinle paylaşayım: 
Kız çocuklarında gelinlik hayranlığı çok erken başlıyor değil mi? 
Önü kısa arkası uzun bu abiye elbiseyi çok beğendik. Dikkatimizi çekenler: arkasında fiyonk, kemerinde çiçek süsü ve uyumlu tacı.
Zeyland çocuk giyim
Badecim abiyesinin altında winx çoraplarını çıkarmak istemedi, daha uyumlu oluyormuş, bir winx kızı olduğu belli oluyormuş muş muş...

Okulun yıl sonu partisinde de bu abiye elbiseyi giymek istiyor olsa da onu ikna edebileceğimi düşünüyorum. Farklı yazlık elbiseler ve kombinler denedik. 
Yılların markası olan Zeyland kalitesini kuzenlerimden de çok duymuşumdur. Öyle ki kuzeninden Bade'ye geçen Zeyland elbiseler var evde :)

Sarı rengi yaz aylarına çok yakıştırıyorum, güneşin rengi sarı... Çiçek detayları ve belindeki minik çiçeği Bademin çok hoşuna gitti. Fotoğrafa tıklayarak zeyland online mağazadaki orjinal ürüne gidebilirsiniz.  
Kalın askılı çiçekli elbise ise kız çocukları için klasik bir yazlık model. Rengarenk çiçekler olduğu için artı puanı var Badem'den. Özellikle pamuklu kumaşlardan hazırlanmış yaz koleksiyonu yine çok şık. Mininio koleksiyonuna da mutlaka göz atmanızı öneririm. 
Yazın en sevdiğim renklerden:  lacivert - beyaz - kırmızı 
Bu kombinde sadece lacivert ve beyaz renkleri kullandık. Kalpler ve çiçekler bol bol kullanılmış yaz koleksiyonunda, kızların en sevdiği detaylar...
Yıl sonu partisi için kararımız işte burada!
Tavşanlı, sırtı pencereli bluz ve kot etek!
Taşlanmış kot etek ve kot ceket takımı beyaz bluzle kombinlemek benim tercihim iken ille de tavşanlı olanı seçmek tabi ki Badem'in tercihi. Tavşanlı ve kedili bluzler de en az çiçekli olanlar kadar popüler bizim evde. 
Kırmızı simli pabuçlar ise kombine renk kattı, parti için hazırım!!!




Yazlık şapkalardan da baktık. Beyaz ve pembe renklerden çift taraflı olanlardan aldık. Parklarda ve pikniklerde şapkasız olmaz, değil mi? 

Anne kız birlikte alışverişe çıktığımızda eğer Badem için bir şeyler bakıyorsak uzun uzun keyifli vakit geçirebiliyoruz, aynı durum benim için alışveriş yapılıyorsa söz konusu olmuyor maalesef, hemen sıkılıyor. Sizde durumlar nasıl? 




10 yorum:

  1. Bademde seçtikleri de tam tadında :) güle güle giysin badem hepsi çok güzel :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. kıyafetler müthiş hemen zeylanda

    YanıtlaSil
  3. hepsi pek şeker güzel günlerde kullansın kuzum

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullansın kuzu :) hepsi çok yakışmış

    YanıtlaSil
  5. Çok cici olmuş. Hepsinde de ayrı güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. YA BUNLARIN HEPSİDE ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞ.Ah ah bir kızım olaydı:)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle giysin hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler güzel yorumlarınız için
    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..