25 Aralık 2015 Cuma

İnternet Anneleri bir arada

İnternette anneler bilgi alışverişinde bulunuyor, paylaşımlar yapıyor. Benim de çok severek takip ettiğim anneler var. Ben de bir internet annesiyim :)

blogger anneler
Yeni yıla az kala sevgili Nihan da internet annelerini bir araya topladı. Kimler vardı buluşmada diyecek olursanız isimleri tek tek yazamayacağım çünkü kaçırmak istemiyorum kimseyi, fotoğraflara ayrıntılı bakmanızı rica edeceğim :)
blog yazarı anneler
Kanyon'da buluşup bol bol sohbet etme fırsatımız oldu. Devamlı görüşüyoruz annelerle ancak bu sefer epey bir kalabalık idik. Hiç bir marka yada ürün olmadığı için de bol muhabbet vardı. 
2015 Aralık ayında henüz kar görmemiş olsak da Kanyon'da görsel şölen yaşatan kar dekorasyonları ile sanki kar yağıyormuş gibi havaya girdik. Carluccio's Kanyon'un makarnadan yapılmış çam ağacına bayıldım. 
2016 İyi Yaşam Günlüğü
Dilara Koçak da aramızdaydı o gün. Dilara Koçak annelerin arasına girerse konu ne olur? Çocuğum şunu yiyor bunu yemiyor, neyi ne kadar vermeliyim vs. Bir de en önemli konulardan biri: nasıl forma girerim? Bıkmadan usanmadan bizi aydınlattı. Bir de güzel 2016 İyi Yaşam Günlüğü hediye etti.
Dilara Koçak 2016 İyi Yaşam Günlüğü

İçinde her gün için alabileceğiniz kısa notlar için bölümler var. Sağlıklı yaşam ile ilgili kısa bilgiler bulunuyor. Bir de en sevdiğim çıkarmalar var. Bunları gördüğümde aklıma hemen çocukluğumda her yıl Nezih Kitabevi'nden aldığım Truffy takvimler geldi! Siz de bilir misiniz o takvimleri?


Sevgili Nihan'a bu güzel buluşma için teşekkürler, herkese musmutlu bir yıl dilerim....




3 yorum:

  1. Nasıl da iyi oldu, yeni yılımız da hep beraber geçsin inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Tüm yüzler gülüyor maşallah, harika görünüyorsunuz hepiniz^^

    YanıtlaSil
  3. Tüm internet annelerine mutlu bir yil dilerim.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..