15 Aralık 2015 Salı

Yeni Neutrogena® Visibly Renew Serisi

Neutrogena bakım ürünlerini severek kullanıyorum. El ayak bakım ile sınırlı değil ürünler biliyorsunuz... Yeni sıkılaştırıcı serisini gördünüz mü?

Neutrogena vücut bakım

Neutrogena Visibly Renew Serisi 10 günde gözle görülür sıkılık vaat ediyor. Bu aralar vücut bakımı dendiğinde aklıma sadece çatlak kremleri geliyor olsa da doğum sonrası çok ihtiyaç duyacağım sanırım! 

Sıkılık kaybı cilt bakımında en sık karşılaşılan problemlerden biri! Cildin sıkılığından ve esnekliğinden sorumlu olan kolajen yaş ilerledikçe azalmaya başladığından cildimiz nemini ve elastikiyetini zamanla kaybeder. Özellikle yaş ilerledikçe, kilo alıp verdikçe, hamilelik dönemi sonrasında ciltte gevşemeler ve sarkmalar oluşmaya başlar.
İşte ben de tam bu durumdayım!!!
Dermatologlarla birlikte geliştirilen yüksek etkili cilt bakım ürünlerinin lider markassı Neutrogena sıkılık kaybını ''collagen boost minerals'' teknolojisi ile önlemeye yardımcı oluyor. Yeni Neutrogena Visibly Renew Serisi eşsiz Norveç formülü ve kolajen artırıcı mineraller içeriyor. Kuvvetli ve etkili Neutrogena Visibly Renew Serisi, cildin esneklik ve elastikiyetini 10 günde artırıyor, cildi sıkılaştırıyor. 
Neutrogena Visibly Renew Serisi seçkin parfümerilerde, eczanelerde ve zincir marketlerde satışta...



Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan El Kremi SPF 20 / 400ML
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 15,90.-TL
Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan Vücut Losyonu / 75ML
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 26,90.-TL
Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan Vücut Bakım Kremi / 200ML
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 14,90.-TL

Detaylı bilgi için: 






1 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..