14 Aralık 2015 Pazartesi

Toyzz Shop'ta yeni neler var?

Badem kızımın yine bir ödül alışverişini daha online olarak yaptık. Oyuncak mağazasına girdiğimizde kendimizi kaybeden, saatlerce çıkamayan bir tek biz değiliz değil mi :)

Bu ay oyuncak alışverişimizde yine Toyzz Shop tercih ettik. Üstelik sadece Bade için değil doğum günü yaklaşan bebeklik arkadaşını ve küçük dostlarımızı da düşündük. Neler mi aldık?

Yakın zamanda yeni filmi gösterime girecek olan Star Wars oyuncaklarına baktık. Bade'nin Star Wars hayranı arkadaşı için Star Wars Saga Legend Mini Figür aldık. Tabi arkadaşının annesine de danıştık, bu karakteri çok seviyormuş, eminim çok mutlu olacak. Toyzz Shop online alışverişimizde daha öncekiler gibi hediye paketi ve hediye kartı da seçtik. Hediye paketi açmanın heyecanı ne güzeldir...

Bade hanımın oyuncak istek listesinde yine LEGO vardı. Çünkü onun en değerli oyuncakları LEGO oyuncakları imiş... En sevdiği çizgi filmlerden biri olan Marsupilami evine benzeyen LEGO Jungle Falls Rescue setini aldık. 6-12 yaş olmasına rağmen hemen yapmaya başladı Bade Lego oyuncağını ve çok da başarılı gidiyor... Artık bizim müdahale etmemizi de istemiyor. Çok eğlenceli olduğundan bir günde yapıp bitirmek istemiyormuş, akşamları biraz vakit ayırıyor hobisine. Bu da beni çok memnun ediyor.

Alışverişimizi tamamlarken Toyzz Shop'un yeni kampanyası dikkatimi çekti. Toyzz Shop'un HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) ile birlikte yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Toyzz Shop sitesinde ve mağazalarında satılan üzerinde HAYTAP yazılı oyun hamurlarından aldığınızda ödediğiniz tutarın 2 TL'si HAYTAP'a bağışlanıyormuş. Hemen bir paket oyun hamuru aldık biz de. Toyzz Shop'u bu hayvan dostu projesinden dolayı tebrik ediyorum. Kampanyayı detaylı incelemek isterseniz tık tık



İyilik dolu günler dileriz...




9 yorum:

  1. güzel bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bir dönem bizim için de geçerliydi bu oyuncakçılar. Neyse artık bitti:))) Şimdi elimizdeki sapasağlam oyuncakları yavaş yavaş ihtiyacı olanlara veriyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Mutlulukla kullansın.Lego oyuncakları bizimde favorimiz !

    YanıtlaSil
  4. o starwars oyuncaklarının hepsini alasım var ya benim :-)))

    YanıtlaSil
  5. Legolara her dönemimde bayılmışımdır :)

    YanıtlaSil
  6. Sadece çocuklar değil bizler de çok keyif alıyoruz oyuncak alırken :)

    YanıtlaSil
  7. yeğenim de legolara bayılıyor, ben de oynamak için bahane yaratıyorum :)

    YanıtlaSil
  8. bizim evde çocuk yok henüz ama ne zaman bir toyzzshopa girsem kendimi kaybediyorum :) güzel günlerde oynasın prenses ve hediye aldığınız arkadaşı :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..