4 Aralık 2015 Cuma

Soran Anne ve Eniselives ile

Sevgili Soran Anne Çiğdem ve Eniselives Enise daveti ile yine güzel bir organizasyona katıldım. Çiğdem ve Enise güzel çalışmalara imza atıyorlar. Takipte misiniz?

Yine güzel bir davette anneleri ve geleceğin annelerini bir araya getiren bu ikiliden özellikle Çiğdem'in değişimini fark etmiş olmalısınız. Çiğdem epey kilo verdi, saç kesimini ve rengini değiştirdi, gözlükleri attı! Bambaşka bir görüntü ile karşımıza çıkmış olsa da samimiyeti ve gülen yüzü yine aynı...
Anneler bir araya gelir de fotoğraf çekmeden olur mu hiç? Güzel mi güzel kareler için sevgili Mehtap'a teşekkür ederim. Kendisini instagramda @umudunkaresi olarak bulabilirsiniz.




Parti detaylarını #beklebizi2016geliyoruz etiketiyle takip edebilirsiniz. Mekan son zamanlarda müdavimi olduğumuz  Legoland Forum İstanbul parti odası idi ve epey konforluydu.


Buluşmadaki konuklardan bahsetmek gerekirse;


Blogger buluşmalarının lezzeti Tatlimo.com Mahmut bey bizimleydi. Lezzetli kekleri ve çikolata kaplı meyveleriyle gelmişti.

Wella yetkilileri de mucize ürünlerinden bahsettiler. Çiğdem'in saçlarındaki parlaklığı görünce ürünlere ilgim daha da arttı.

Annelerin, babaların ve tabi çocukların çok sevdiği Pakolino kutularını da tanımış olduk. İçindeki aktiviteler ayrı ayrı paketlendiği için dağılmıyor, diğer paketi de yarın açalım dediğinizde çocğunuz kabul ediyor :) Biz öyle yaptık...

Yine bir diğer ilgi çekici konuk firma ise Ankara'dan bizim için gelen Formeo ekibi oldu.  Formeo ekibi Çiğdem'i nasıl zayıflattıklarını anlattı. Hepimiz pür dikkat dinledik. Salonda çıt çıkmadı :)

Hiper Farma organik ürünler ile bu sayede tanıştım. Keçi sütünden anne bebek ürünlerine hatta hamileler için çatlak kremine kadar geniş bir ürün yelpazesi olan firmayı tanımak büyük keyifti.

Sağlıklı yaşam üzerine tatlı bir konuk da Fit Pin idi. İsmi Pınar, pilates eğitmeni bize de diyafram çalışması yaptırdı. Kendisini İnstagramda @fit.pin ismiyle takip edebilirsiniz.

O gün Aslı'nın yeni takı tasarım markası ile tanışma şansımız oldu: Bagrazia   İnstagram: @bigraziaa
Aslıcım başarılar! Bu güzel tasarımın talihlisi de ertesi gün doğum günü olan Alev oldu :)

Sevgili Enise ve Çiğdem'e özenli konukları için teşekkür ederek günün diğer hediyelerine geçmek istiyorum.


Pakolino aktivite kutumuzu eve girer girmez yaptık desem yeridir. İlk aktivitemiz dürbün oldu ve bayıldık. Legoland lego figürlü helikopter oyuncağı da aynı akşam yapılıp diğer LEGO oyuncaklarının yanında yerini aldı. Edu Kids Kelime Oyunu da yine bizi heyecanlandıran hediyelerden. Sesleri tanımak için eğlenceli bir yöntem. Mentos paketine ise en çok ben bayıldım sanırım. Boya kalemi, boyama kitabı ve renkli şekerleri eğlenceli kutunun içinde. Şekerler bitmiş olsa da kutuyu hala saklıyoruz.


Çiğdem ve Enise anneleri de unutmamış. Elancyl vücut bakım ürünlerini doğum sonrası için saklıyorum ve sanırım bu ürünlere güveniyorum :) Kliksa.com hediyesi Note far setime ve makyaj çantama bayıldım. Dermokil kremleri de tam bu havalarda çantaya atmalık. OMO renkliler için deterjanı zaten epeydir kullanıyorum ve özellikle koyu renklerde çok memnunum. Danem Kefir kefir mayası da deneyeceğim ürünlerden, epeydir istiyordum kefir mayası.

Toppfer organik devam sütü olası bir ihtiyaca karşı bebeğimizin dolabında. Firma ile ilgili sunumdan bilgi vermiştim. Baby Corner neşeli sunumlarına bayılıyorum. Pembe mama önlüğünü tabi ki oğluşta kullanacağız. Erkekler mavi önlük takar diye bir kural yok, değil mi?
Jurassic Land giriş biletlerini de hemen kullandık. Yazımızı okudunuz mu?
Sculent ise Badem'in yeni bitkisi oldu. Çiçekleri ve saksıları çok seviyor, onları düzenliyor. İsimlerimizin yazılı olduğu anahtarlıklar ise Harfini Seç'ten. Bayıldık. 
Neutregena ile cilt temizliğimizi de yaparak bu kadar çok hediyeyi sizinle paylaşmış oluyoruz.

Sevgili Çiğdem ve Enise diyor ki: #beklebizi2016geliyoruz
bu güzel hanımların 2016 için harika planları var, takipte kalın....





6 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlik olmuş bu formeo ile zayıflama ilgimi çekti araştıracağım nasılmış...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gün olmuş canım.Herkesin keyfi yerinde görünüyor :))

    YanıtlaSil
  3. Canım kalemine sağlık bizimle olduğun için bizler çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..