2 Aralık 2015 Çarşamba

Debanhams Festivali'nde idik

Bu hafta sonu yine yoğun yine eğlenceli hatıralar ile sona erdi. Bazı pazar akşamları soruyorum kendime: yeni haftaya başlarken böyle yorgun olmak zorunda mıyım? Ailemle ve sevdiklerimle birlikteyken yorulmuyorum ki ben!!!

blogger anneler
Debenhams Festivalinin son gününü kaçırmak istemeyen Elif ile Alev hemen bir Debenhams planı yapıp çıkar yola. Sevgili Gamze LegaBebe Aktivite ve Canali ile Lila'nın tatlı annesi Nihan - İnternet Anneleri  Nihan Kayalıoğlu da orada olacaktı. 
A'dan Z'ye pek çok ürünü bulabildiğimiz Debenhams'ın Mall of İstanbul mağazasına gittik. Havaların da kötü gitmesiyle herkes alışveriş merkezlerine hücum etmiş desem yeridir. Mall of otoparkına girmek için bile sıra vardı...
Legabebe aktivite, blogger anneler

Debenhams Mall of İstanbul mağazası iki katlı! Anne, çocuk, bebek, erkek, pijama, iç çamaşırı, kozmetik her şey var... Mağazayı gezmeden önce LegaBebe aktivite masalarına gittik. Çocuklar simlerle pullarla şaheserler yarattı. Tabakları süslediler, boyadılar. Harika vakit geçirdiler. Hatta o sırada Debenhams festival bandosu da geçti. Şaşkınlıkla bandoyu izlediler. 
Çocukların aktiviteleri bitip de kalabalıktan yorulunca babayla birlikte alışveriş merkezi turuna çıktılar, biz de mağazayı baştan sona gezip alışveriş yaptık. Küçük adamın ilk alışverişlerinden biri de aşağıdaki Debenhams 0-3 aylık takım oldu. Çok tatlı değil mi?

Debenhams sürprizlerine devam edecekmiş, takip etmeye değer!
İnstagram: @DebenhamsTR




4 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..