14 Nisan 2014 Pazartesi

Pür Nem ile tanıştık

Doğal ürünlere, temiz içeriklere olan ilgi giderek artıyor. Hem vücudumuz için hem de doğa için zarar vermeyen ve güzelliği koruyan ürünler aranır hale geldi. Cildimiz en büyük organımız... Cildimize sürdüklerimiz ise vücudumuza girmekte... Pürnem de bu anlamda sorumluluklarının farkında yerel ekonomiye de destek olarak küçük ambalajlarda, az miktarda ürünler üretmekte.


Naturel ve Masum Pürnem,
Küçük partiler halinde üretilmesi taze taze tüketilmesini amaçlıyor. Mümkün mertebe yurdumuzun kaynakları ile üretiliyor. Ürünler hayvansal katkılı maddeler ve alkol içermiyor.
İçinde olmayan diğer önemli kimyasallar ise;
-paraben
-PEG
-silikon yağ
-petrol atıkları
-sentetik parfüm
-toksik

İşte bu maddeler Pürnem ürünlerinde bulunmuyormuş...



Sarı Kantaron ve Zeytinyağı içeren el kreminde; Zeytin yağı cildi yumuşatırken, sarı kantaron da yatıştırır ve onarır. gün içinde çok yıpranan ellerimiz yaşımızı da en iyi belli eden organımızdır!!!
İçeriğinde: zeytin yağı, sarı kantaron yağı, shea yağı, lavanta yağı, papatya yağı, portakal yağı

Yeşil Çaylı göz çevresi ve yüz bakım kremi;
Kuru ve normal ciltler için tasarlanmış. Yeşil çay güçlü bir antioksidan olarak cildimizdeki zarar görmüş hücreleri onararak kırışıklık ve lekelere karşı bizi korur. Ayrıca Hyaluronik Asit içeriyor. Hyaluronik Asit çok güçlü bir nem tutucudur. Bitkilerden muadili elde edilmiş Hyaluronik Asit nemlendirirken elastikiyet vererek kırışıklık oluşumunu da önler. İçeriğinde bulunan Betain ise cildi sakinleştirmeye yardımcı olurken, cildin aydınlanmasını destekler. Brezilya'da yetişen Shea bitkisinin yağı da güneş için koruyucu özelliğe sahip olmasının yanı sıra rahatlatıcı özelliği de vardır. E, A, D, K vitaminleri ile cildi besler, hücre yenilenmesini hızlandırır ve yaşlanmayı geciktirir.
bademlebuduk 

2 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..