23 Temmuz 2014 Çarşamba

Otelz’den Alanya otelleri


Yaz bitmeden güzel bir tatil düşlüyorsanız Alanya harika bir seçim olabilir. Otelz’nin sunduğu Alanya Otelleri arasından birini seçerek keyifli ve konforlu bir tatile adım atabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz oteller;

Hotel Titan Select
Alanya Konaklı mevkiinde yer alan tesis, Alanya merkezine 13 km , Gazipaşa Havaalanı'na 56 km ve Antalya Havalimanı'na ise 120 km mesafededir. Yemyeşil bahçesi, yüzme havuzu ve birbirinden şık odalarıyla dikkat çeken otel, misafirlerine en iyi konforu, dinlenme ve eğlenme olanaklarını sağlamaktadır. Konforunuz ve rahatınız için zevkle döşenmiş standart oda,aile odası ve engelli odası olmak üzere toplam 176 odaya sahiptir. Otelin restoranında deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan, açık büfe olarak servis edilen zengin menünün tadını çıkarabilir, barlarda gün boyu serinletici içecekleri yudumlayabilirsiniz.Gün boyu süren aktivitelerle eğlenceli ve keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Xperia Grand Bali Otel,
Dünya çapında Türk Rivierası olarak bilinen Alanya’da , Alanya kalesi ve şehir merkezine  500 m mesafede yer alan Otel Grand Bali, Kleopatra sahiline 5 dakikalık yürüme mesafede olup; deniz, güneş ve tarihin buluştuğu Akdeniz sahillerinde misafirlerine benzersiz bir
tatil deneyimi yaşatmaktadır. Otelde her sabah açık büfede zengin bir kahvaltı yapabilirsiniz. Restoranında Türk ve uluslararası mutfakların lezzetlerini tadabilir, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Otel barında Türk ve uluslararası içeceklerin yanında alternatif olarak değişik kokteyller ve taze sıkılmış meyve sularını da deneyebilirsiniz. Rahatlamak için Türk hamamı, sauna ve lüks sağlık merkezinde masaj terapilerinden faydalanabilirsiniz. Modern şıklıkta düzenlenmiş odalarda konuklarına görsel hizmette sunmaktadır.

Aydınbey Gold Dreams Otel
Beş yıldızlı ve 345 odaya sahip tesis, Antalya Şehir merkezi'ne 120 km, Antalya Havalimanı'na 110 km, Avsallar'a 5 km, Alanya'ya ise 25 km mesafededir.Akdeniz'in hemen karşısında konumlanan otel özel plaj alanı, açık yüzme havuzu ve spa olanaklarıyla öne çıkmaktadır. Tesiste klima ve uydu TV’nin yer aldığı balkonlu odalar bulunur. Tüm odalarda saç kurutma makinesi, minibar, emniyet kasası bulunmaktadır. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servis edilen açık büfe restoranı dışında gözleme ve Türk hamur işlerinin yapıldığı, beş çayı için atıştırmalık restoranı vardır. Osmanlı, Akdeniz ve Asya mutfaklarından örneklerin sunulduğu Alakart restoranda, doyumsuz bir yemek ziyafeti yaşayabilir, barlarında ferahlatıcı içeceklerin tadına bakabilirsiniz. Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu ve spor salonunun dahil olduğu Spa tesislerinde masaj hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Otelde bulunan masa tenisi, bilardo ve dart gibi aktivitelerle keyifli vakit geçirirken, çocuğunuz da oyun alanında eğlenceli dakikalar yaşayacak.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..