14 Temmuz 2014 Pazartesi

Sunum meraklılarına renkli alternatifler

Zet, dekoratif aksesuarlardan oluşan zengin ürün çeşidiyle sunum meraklılarının da ilgisini çekiyor.

Amerikan servisi, tepsi, mutfak önlüğü, çerçeve gibi farklı ev aksesuarlarını bir araya getiren Zet, alışveriş tutkunlarını birbirinden özgün ve hoş tasarımlarla buluşturuyor.Tasarımcıların pazar yeri olan Zet kendi markaları adı altında ürünlerini sergileyip satmak isteyenler için online bir platform sağlıyor.
Dekoratif aksesuarlarıyla geniş bir ürün yelpazesi sunan Zet, sunum meraklılarının ilgisini çekecek tasarımlarla göz dolduruyor.Zet’de birbirinden farklı pek çok servis aksesuarı sunumlarına görsel keyif katmak isteyenleri bekliyor. 

Fiyonklu tepsilerden,desenli, sevimli peçetelerden cupcakeli bardak altlıklarına kadar Zet’de yer alan yüzlerce özgün tasarım, kahvaltılarınızda ve özel davetlerinizde sofralarınızı renklendirecek. Üzerinde çatal ve kaşık resmi bulunan, kumaş üzerine baskılı amerikan servisler masalarınıza şıklık katarken, el boyaması kadehleri sofralarınızın havasını değiştirecek.


Sofralarınıza şıklık katıp sunumlarınızı renklendirecek birbirinden güzel ve farklı servis ürünlerini Zet kategorisinde bulabilirsiniz.




4 yorum:

  1. Bende geldim :)
    Bu arada en çok bıyıklı olanı sevdim :))

    YanıtlaSil
  2. Canım sunum yemeği lezzetli kılar.

    YanıtlaSil
  3. Hepsine bayildim.ozellikle mor amerikan servis harika.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel gözüküyorlar

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..