8 Temmuz 2014 Salı

3 favori rujum

Son günlerde kullanmaktan bıkmadığım 3 favori rujum ile buradayım. Bu liste her zaman değişse de günlerdir bu üç ruj ile beraberim. Bu beraberliği taçlandırmak gerek dedim ve başladım yazmaya...
Top 3 listemiz işte böyle

No.1 NYX Glam Lipstick Aqua Luxe 
NYX markanın bu ışıltılı serisini çok sevdim. 
Kullandığım renk: Divine
Kodu: GLSA10
ıslak görünüm ve hafif ışıltılı dudaklar için. Nemlendirici özelliği harika. Çok kolay sürülüyor ve kremsi bir yapıya sahip.
Normalde parlak rujlardan hiç hoşlanmam ama bu rujun parlaklığı ve rengi inanılmaz uyumlu...

No.2 Wet n Wild Balm Stain megaslicks
Wet n wild Gratis tarafından satılıyor. Birkaç ay önce Türkiye'ye geldi. Uygun fiyatları ile hızla popüler oldu. Bu rujun da hakkını vermek gerek. Gerçekten başarılı.
Kullandığım renk: lady and the vamp
Kodu: E124
Vişne çürüğü tonlarında olan bu kalem ruju da sürmek çok kolay. Kapağı ve kullanım kolaylığı ile çanta içinde taşınmayı hak ediyor. 
Dudakları dolgun gösterme etkisi de var. Neden mi? Ruju sürdüğümde dudaklarımda hafif bir mentol hissi ile karıncalanma oluyor. 

No.3 Farmasi Rouge Lipstick
Tamamen yerli üretim Farmasi markasının rujları parlatıcılarından daha da başarılı. 
Kodu: 10
Kalıcı olması nedeniyle Top 3 listeme hızla giriş yaptı diyebilirim. Yoğun pigmentli olması da net bir görüntü sağlıyor, mat rengi hoşuma gitti. Kremsi yapısıyla nemlendirilmiş sağlıklı gözüken dudaklar için tavsiye edebilirim... 



Sizin favori rujunuz hangisi?




6 yorum:

  1. Wet n Wild Balm Stain i çok ama çok beğendim, ben de o seriden bir ruj almak istiyorum ama henüz bizim burdaki Gratislere gelmedi marka, bakalım kısmet :)
    Güle güle kullan, sevgiler,
    lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görünüyorlar canım ben pembe tonlara takıldım bu ara pastelin mat olan ve note nin pembe ruju en çok kullandıklarım:)

    YanıtlaSil
  3. Farmasinin rengine bayıldım:)

    YanıtlaSil
  4. bende farmasi nin rengine bayıldım çok ruj kullanmıyorum ama nemlendirici rujlar yazın gerekli oluyor maalesef. bulursam alacağım benim gittiğim mağazalarda yok maalesef bu marka biraz daha araştırma yapmalı :)

    YanıtlaSil
  5. Renkler harikaymış, zevkli seçimler.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..