23 Şubat 2016 Salı

Femilift nedir?

Geçtiğimiz hafta sevgili arkadaşım Gül'ün organizasyonu ile Doktor Murat Emanetoğlu ile Femilift hakkında bir toplantıya katıldım. Kadın doğum uzmanı Murat bey'den son teknoloji tedavi yöntemleri hakkında bilgi aldık. 

Femilift ismindeki bu lazer teknoloji kadınların yaşadığı bazı sorunlar için hızlı ve etkili bir tedavi yöntemi imiş.
idrar kaçırma, genital siğiller, vajina daraltma
Hamilelik, doğum, menapoz ve hormonal sorunlar kadınlar için genital yapıda deformasyon oluşturabiliyor. Oldukça sık karşılaşılan sorunlar olsa da toplumsal tabular nedeniyle bu sorunlar üzerinde çok durulmuyor. Sorunları görmezden gelmek etkilerini tabi ki azaltmıyor.
İdrar kaçırma, vajinal enfeksiyonlar, siğiller gibi sorunlar için geliştirilen teknolojiyi konuştuk.
Doktor Murat Emanetoğlu Femilift

Femilift nedir?

İdrar kaçırma, genital bölge deformasyonları, vajinal enfeksiyonları jinekolojik muayene gibi acısız ve hızlı bir şekilde tedavi eden bir lazer teknolojisidir.  
Hem sosyal hem de cinsel hayatı etkileyen bu sorunlar tedavi edildiğinde hayat kalitesi de artmaktadır. Doktor beyin de dediği gibi mutlu bireyler mutlu toplumlar için ilk adımdır. 
Femilift aynı zamanda bir genital estetik uygulaması. Femilift ile vajinal bölge güçlendirilerek form kazanması sağlanabiliyor. 
blogger anneler

İdrar Kaçırma

Sadece 3 seansla idrar kaçırma sorununa çözüm getirebildiklerini söyleyen doktor bey yaş sınırı olmadan işlem yapabildiklerini belirtti. İlk muayene sonrası Femilift ile tedaviye başlandığında seans ücretine ek olarak kişiye özel propların da müşteriye tahsis edildiğini öğrendik. 
kişiye özel prop

HPV - Siğiller

Cinsel yolla en sık geçen hastalıklardan bir tanesi olan HPV siğilleri için de Femilift bir tedavi yöntemi oluyor.
HPV rahim ağzı kanserine yol açabiliyor olduğundan dikkat edilmesi gereken bir konu. Üstelik tuvaletlerden bile bulaşabiliyormuş! Gerçekten ürkütücü bir durum, değil mi?
Gebelik döneminde inaktif halde bekleyen enfeksiyon, tetiklenebilir ve aktif hale geçerek daha da kötüleşebilir.
Gebelik sırasında cinsel bölgede siğil olması bazı sorunlara yol açabilir. Siğiller büyüyerek idrar çıkışını zorlaştırabilir. Vajinal duvarda bulunan siğiller, doğum sırasında duvarın genişlemesini engelleyebilir. Ayrıca nadiren de olsa, doğan bebeğe bulaşarak boğazında siğil oluşmasına neden olabilir. Bebeğin hava yolundaki tıkanıklık nedeniyle ameliyat bile olması gerekebilir. 
HPV den korunmak için aşı yapılması önerilmekte...

HPV belirtileri:

  • Cinsel bölgede cilt renginde yada gri kabarcıklar
  • Karnabahar görüntüsünde yapılar
  • Cinsel bölgede kaşıntı ve rahatsızlık hissi
  • Cinsel ilişkiyle kanama


HPV= Human Papilloma Virus

Doktor Murat Emanetoğlu'na verdiği bu değerli bilgiler için teşekkür ederim. Kendisine Park15 Kliniklerinden kolayca ulaşabilirsiniz. 



9 yorum:

  1. Çok faydalı bilgiler vermişsin teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  2. aslında hiç bilinmeyen ama önemli bir sorun bu problem yaşayan çok kişi olduğuna eminim çok bilgilendirici olmuş bu açıdan :-)

    YanıtlaSil
  3. Aslında çok önemli ve dediğin gibi tabular nedeniyle çoğu kişinin sessiz kaldığı konular. Tuvalette bile bulaşabilir olması, oldukça korkunç o_O

    YanıtlaSil
  4. Smear testini mutlaka yaptırmak lazim.

    YanıtlaSil
  5. aslında çok faydalı ama birçok kadının kaçındığı bir sorun tedavisi yapılmazsa özellikle ileri ki yaşlarda daha da büyük bir sorun haline geliyor
    teşekkürler bilgilendirme için

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir uygulamaymış. Son derece doğal olan bu sağlık konuları umarım artık dha rahat ele alınır.

    YanıtlaSil
  7. Harika bilgiler.Teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  8. çok faydalı bilgiler teşekkürler paylalşımınız için

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..