2 Şubat 2016 Salı

Discovery Museum İstanbul gezimiz

Sömestr tatiline hızlı bir giriş yaptık. Sömestr tatilinin ilk gününde yani ilk pazartesi günü Şehrin Çocuk Hali davetiyle Discovery Museum İstanbul Bahçeşehir'e gittik. Çocuklar çok eğlendi, açıkçası ben de keyif aldım mekandan.

Bahçeşehir Prestig Mall'da bulunan Discovery Museum İstanbul'da çocuklar özgürce oynarken anneler ve babalar da kafeterya bölümünde vakit geçirebiliyor. Bu sırada ekrandan mekanın çeşitli bölümlerini de görerek çocukları izleyebiliyorlar. Mekan özellikle 2-12 yaş aralığındaki çocuklara hitap ediyor. Ancak biz blogger anneler de çocuklarımızla onlar kadar eğlendik. 
şehrinçocukhalidiscoveryde

1200 metrekare üzerine kurulu alanda 15 farklı bölümde çocuklar en sevdikleri şeylerden biri olan yetişkinleri ve meslekleri taklit edebiliyorlar. Bade ve ben de diğer misafirler gibi Discovery'nin görevli ablalarını takip ederek mekanı keşfettik. Tam restaurant mutfağında bir oyuna başlayacaktık ki Balon Gösterisi için tiyatro davet anonsunu duyduk. Gösterileri çok severiz, koşarak gittik salona.
Gösteride dev balonlar vardı. İsteyen çocuklar da dev balonların içine girebiliyordu. Coşkulu bir sahne oldu, balonun içinde sürpriz bir şekilde tavşan çıkması ise son noktayı koydu gösteriye... En çok alkışı tavşan aldı. Biz de gösteriden bir bölümü youtube/bademlebuduk kanalımıza yükledik.
15 farklı bölümden bizim en sevdiklerimiz: mutfak, manav, araba tamiri, baloncuk yapma, balık tutma, veteriner kliniği oldu.
Bütün bölümleri bir araya getirerek saatlerce evcilik oynayabilir çocuklar...
Discovery Museum'un Amerika'da pek çok eyalette şubesi bulunuyormuş. Türkiye'de ise sadece İstanbul'da Bahçeşehir Prestige Mall'da var. Günlük geziler dışında konseptli parti salonu da hizmet veren Discovery'de doğum günü kutlamak çocuklar için muhteşem bir anı olur eminim.

Aylık aile üyelikleri dışında günlük giriş ücretleri için Discovery'yi arayabilirsiniz: 
0212 608 13 64




2 yorum:

  1. çocuklar için harika aktiviteler var artık ne güzel :-))

    YanıtlaSil
  2. Harika bir gezi olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..