19 Şubat 2016 Cuma

Yenilenen Nesquik Studios ile yaratıcı aktiviteler

Süt sever misiniz? Biz bayılırız! Nesquik çocukluğumuzun lezzeti... Bizim evde evin babası tarafından Nesquik tüketiliyor. Biz anne kız sütü boş seviyoruz. 

Nesquik Türkiye facebook sayfasını takip ediyor musunuz? Takipteyseniz fark etmişsinizdir; sayfa Nesquik Studios olarak isim değiştirdi. Nesquik Studios sayfasının tanıtım toplantısına ben de katıldım. Çocukların dengeli beslenmesi, yaratıcılıklarının gelişmesi gibi konular üzerine uzmanlardan bilgiler aldık. Anneler olarak yaratıcı aktiviteler yaptık ve tabi ki çok eğlendik.

Nesquik Studios
Nesquik Studios facebook sayfasında çocukların hayal gücünü besleyen yaratıcı ve eğlenceli aktivite önerileri sunuluyor. Hem de evdeki malzemeler ile yapabileceğiniz şeyler. Böylece çocuklarla kaliteli vakit geçirmek için yeni etkinlikler görüp onların yaratıcı yönlerinin ve hayal güçlerinin beslenmesine katkıda bulunabiliyor olabiliriz. 
Biz anneler de Ortaköy Pique Family Club içinde hazırlanan atölyede rengarenk malzemeler ve boş Nesquik kutuları ile harika vakit geçirdik. Nesquik kutusundan arabalar, sevimli canavarlar yaparken kamışlardan kuklalar yaptık. Facebook sayfasında sayısız aktivite bulunuyor. Karton koliler ile araba ve uçak yapmak da bunlardan bazıları... 
blogger anneler

Nesquik Pazarlama Müdürü Lidya Yazmaciyan Nesquik Studios'ta ödüllü yarışmalar düzenleneceği bilgisini de verdi. Aktiviteleri görmek ve yarışmalara katılmak için facebook üzerinden Nesquik Türkiye sayfasını takip etmeniz yeterli. 
Nesquik Studios facebook sayfası
Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar sağlıklı beslenme ile ilgili birkaç tüyo verdi bize. Ebeveynlerin çocuklarıyla mutfakta daha fazla zaman geçirmesinin çocukların besinlere olan ilgisini artıracağını ve yaratıcılıklarına katkısı olacağını belirtti. Üç ana, iki ara öğün alınması gerektiğini vurguladı. Eğlenceli tabaklar ve tabaklarda kullanılacak altı farklı rengin iştahı açtığından bahsetti. Eğlenceli tabaklar bizlerin de hoşuna gidiyor, çocuklar bizden daha mutlu oluyor.
Nesquik Studios facebook sayfası
Nestle Beslenme, Sağlık ve İyi Yaşam Müdürü Diyetisyen Ceren Batmaz Sarı ise sağlıklı beslenmede sadece fiziksel değil aynı zamanda zihinsel ve ruhsal gelişimlerin de çok önemli olduğunu söyledi. Nesquik Opti Start D vitamini, demir, çinko ile zenginleştirilmiş. Bir porsiyon yani 250 ml Nesquik Opti Start içeren süt, çocuklar için tavsiye edilen günlük D vitaminin %38 ini, çinko ve demirin %19 unu karşılıyormuş. 
Konuyla ilgili tüm paylaşımları görmek için: 
#nesquikstudios ve #gelecegibesler 

kendime not: fotoğraflarda 36 haftalık hamileyim 






7 yorum:

  1. Koskoca kız oldum halen çok severim :)))

    YanıtlaSil
  2. Her zaman özeldir, arkadaşımın oğlu hep asla süt içmem ben nesquik içerim derdi ne gülerdik:)

    YanıtlaSil
  3. Bende çok severim. Çok güzel tüyolar paylaşmışsın sevgiler ...

    YanıtlaSil
  4. arada bir kızıma veriririm güzel ama alışkanlık yapan bir içecek

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..