28 Ekim 2014 Salı

Haftalık Pazar Paketi MemlekettenGelsin

Her gün mutlaka düşünüyoruz: Akşama ne pişirsem? Evdeki malzemeleri göz önüne getiriyoruz, yorgunluk kat sayısı ile çarpıyoruz, eksik malzemeler varsa onların alışverişini düşünüp bölünüyoruz. 

Bizim evde meyve sebze alışverişini pazardan, marketten yada manavdan eşim yapar. Market sebzeleri her zaman taze olmuyor, pazar ve manav alışverişi benim daha çok hoşuma gidiyor. ama bunun için de kocayı ikna etmek gerekiyor.


Severek alışveriş yaptığım MemlekettenGelsin ise bu konuda bir proje geliştirmiş. Haftalık Pazar Paketi uygulamasını sunmuş. Bu paket içinde yöresinden gelen, mevsimine uygun taze sebze ve meyveler bulunuyor. Bunların dışında şarküteri ürünleri de pakete ekleniyor. Sadece salı günleri kargoya veriliyor. Yani sizin pazarınız salı günü oluyor, kargonuz çarşamba yada perşembe geliyor. 
Her hafta sürpriz, farklı ürünler içeren, yöresel tatları evinize alıyorsunuz.

Paket içeriği gördüğünüz gibi epey zengin:
2,5 kg kadar sebze 
2,5 kg kadar meyve 
0,5 kg kadar reçel, marmelat çeşitlerinden
0,5 kg kadar kahvaltılık, şarküteri ürünü
0,5 kg kadar içecek çeşitlerinden
0,5 kg kadar yöresel lezzetlerden 


Dilerseniz Aylık Pazar Paketi uygulamasını da kullanabiliyorsunuz. Bir aylık alışverişiniz tabi ki evinize tek seferde gelmiyor. Her salı yine adresinize haftalık alışverişiniz gönderiliyor. Böylece sipariş vermeyi unutma şansınız kalmıyor. 

Bu hafta ne pişireceğim diye MemlekettenGelsin'in haftalık pazar paketi düşünüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..