31 Mart 2015 Salı

VIALAND’de musmutlu bir gün

Geçtiğimiz cumartesi günü Badem ile birlikte VIALAND’de idik. Elbette bizimle birlikte en az 24 anne çocuk daha... 

Vialand hakkında süper hikayeler duymuştum daha önce. Badem biraz daha büyüsün de öyle gideriz diye düşünürken diğer annelerden de aldığım cesaret ile -hem de birkaç saat babasız- çıktık yola. Anne kız Vialand tema parka navigasyon yardımıyla kolayca ulaştık. 
vialand - atlıkarınca - carousel - vialand giriş - temapark

Atlıkarınca

Girişte karşımıza çıkan atlı karınca ile heyecan ve adrenalin dolu Vialand maceramız başlamış oldu. 
Minik Kaşifler
160 metre uzunluğunda bir su yolu üzerinde kayıkla dünya üzerindeki farklı kültürleri izledik. Rengarenk maketler hareket ediyor. Bir de müzik ile çocuklar kendilerinden geçtiler. Ben de bir çizgi film içinde gibi hissettim. Minik kaşiflere iki kere art arda olmak üzer toplam üç kere bindik. Daha çok zamanımız olsa en az iki kere daha tur atacağımızdan eminim!
Dilerseniz bu keyifli yolculuktan videomuzu buradan izleyebilirsiniz. 

Sihirli Oda
Çarpışan arabaların yanında sıra olduğunu görünce biz de sıraya girdik. Komik aynalarda görüntümüze güldük. Sihirli Oda için biraz sıra bekledik ama değdi. Odaya girdiğinizde sizin fotoğraf makinenizle çekim yapıyorlar ve iki farklı açıdan görüntünüze siz de şaşırıyorsunuz.


Çocuklar için tren
Nefes Kesen kadar heyecanlı olmasa da Badem'in yaş grubuna uygun olan trene de iki kere bindik. Bade hiç korkmadığı için cesareti arttı sanırım. Ters dönen trene de binmek istiyorum diye tutturdu...



İtfaiye, dikkatli sürücüler ve daha birçok aktiviteye katıldık. İtfaiye aktivitesinde biraz ıslandık anne kız ama çok da eğlendik... 
En çok da VİKİNG te ıslanıyorsunuz haberiniz olsun :)
#vialanddesinirsizeglence etiketiyle o güne dair fotoğrafları görebilirsiniz. 
Bütün çalışanların her oyuncak sonrası gerçekten gülümseyerek ''iyi eğlenceler' demesi çok hoştu. Üstelik Vialand'in kapanış saati olan 18.00 da bütün çalışanlar bizi güler yüzle ve havada uçuşan baloncuklar ile uğurladılar. Bizim ailenin çok hoşuna gitti bu durum...
Hem çocuklara hem büyüklere her yaşa hitap eden Temapark saat 18 de kapanıyor, kapandıktan sonra da masal gibi görünüyor bence, siz ne dersiniz?

Kapanış sonrası kendimizi geniş ve açık hava alışveriş caddelerine attık. Görmek istediğim mağazaların tamamı buradaydı sanırım. Bir yandan da planlar yaptık, havalar ısınınca Badem'in bisikletiyle gelmeye karar verdik. 

Temapark, alışveriş ve sirk sonrası Badem hanım arabaya bindikten 2 dakika sonra derin bir uykuya daldı!

Pazar günü sirk gösterisinin tamamını izlemek üzere tekrar Vialand'de idik. Olympia sirki dünyaca ünlü ve ödüllü kadrosuyla nefesleri kesiyor. Bizim favorimiz Bayan Lili topuklu ayakkabılar ile ipte öyle bir yürüyor ki sanki kendimi gördüm o anda sahnede :)
Brezilyalı jonglörün samba dansı eşliğinde sunduğu gösteriye de 10 puan veriyoruz. İtiraf etmeliyim sirkin ikinci yarısı çok daha güzeldi... Olympia sirki ile ilgili fotoğrafları da #olympiasirki etiketiyle takip edebilirsiniz.




Vialand'de çok ama çok eğlendik...
Tekrar gitmeyi çok istiyoruz... 
1 yıllık sınırsız giriş kartı alabiliriz...

bilet fiyatları ve iletişim bilgileri için
vialand















8 yorum:

  1. Gerçekten çok güzelmiş, insan kıskanıyor yaaa...:))

    YanıtlaSil
  2. harika.. siz daha harikasınız.. bende gitmek istiyorum Eloş biraz daha büyüsün de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, gidin, pişman olmazsınız :)

      Sil
  3. Çok güzel bir yer belli ki. Yolumuz düşerse mutlaka gitmek isterim.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar guzelbir gun olmus :)

    YanıtlaSil
  5. Ankara ya da lazım bir vialand :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..