4 Haziran 2014 Çarşamba

Lukapu Fotokitaplar’da Babalar Günü’ne özel %15 indirim


15 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü’ne çok az kaldı. Babanız alacağınız hediyeye henüz karar vermediyseniz ve ona kendini özel hissettirecek bir hediye almak istiyorsanız, onunla yaşadığınız anları küçük bir fotokitaba sığdırmaya ne dersiniz?
Babalar gününe özel 8 Haziran’a kadar verilecek siparişler için tüm ürünlerinde geçerli %15 indirim fırsatı sunan Lukapu, yepyeni mobil uygulaması LukaBUKA’da da aynı indirim fırsatını sunuyor.
Babalar Günü’nde kahramanınıza, birlikte olduğunuz anları yeniden yaşatacak harika bir fotokitap hediye ederek onun yüzünde sıcacık bir gülümseme yaratabilir ve en güzel anlarınızı yılların eskitemeyeceği bir kalitede buluşturabilirsiniz.
Baskı kalitesi ve sunduğu farklı tasarım seçenekleriyle öne çıkan Lukapu, fotoğraflarınızı kaliteli fotoğraf albümlerine dönüştürebilmenizi sağlayan online ve kullanımı kolay bir servis.Kendi albümünüzü dilediğiniz gibi tasarlama fırsatı sunan Lukapu ile fotokitabınızı kolay ve eğlenceli bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz.
Lukapu’nun yeni uygulaması  LukaBUKA Iphone uygulaması sayesinde fotoğraflarınızı cep telefonunuzdan kolay ve hızlı bir şekilde fotokitaplara dönüştürmeniz mümkün. Böylece bilgisayara bağlı kalmadan, cep telefonlarından kolayca Lukapu fotokitabınızı oluşturabiliyorsunuz. Akıllı telefonunuzdaki fotoğraflarınızı LukaBUKA uygulamasına koyun ve birkaç ufak dokunuşla fotokitabınızı yaratın. Pratik ve keyifli bir şekilde hazırlayabileceğiniz Lukapu fotokitaplar ile  babanızı dünyan en mutlu insanı yapacaksınız.
Babalar günü için erken sipariş kampanyası yapan Lukapu, 8 Haziran’a kadar tüm ürünlerinde %15 indirim sunarak herkesin Lukapu deneyimi yaşamasını arzu ediyor. 8 Haziran’a kadar sürecek olan %15 indirim LukaBUKA mobil uygulamasında da geçerli olacak. Bu indirim ile LukaBUKA’yı deneme şansını yakalayın.
Lukapu kampanyasına, http://www.lukapu.com/lukapu-nu-yarat.html adresinden Lukapu Designer’ı ücretsiz indirerek veya
https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208?l=tr& adresinden  LukaBUKA’yı indirerek katılım sağlayabilir, indirimli fotokitaplarınıza kavuşmak için bir an önce harekete geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..