14 Haziran 2014 Cumartesi

Bademlebuduk Helen Harper lansmanında

HELEN HARPER’LA BİZ BİZE ÖZGÜRLÜĞÜ TEKNOLOJİ İLE BULUŞTURDU

Geçtiğimiz günlerde biz kadınlar için süper bir uygulamanın tanıtıldığı Helen Harper lansmanında idim.
Helen Harper’la Biz Bize
Kelebek Günleri 

Helen Harper, yepyeni iOS uygulaması Helen Harper’la Biz Bize ile özgürlüğü teknolojiyle buluşturdu. Kadınların adet dönemlerini mobil olarak takip edecek Helen Harper’la Biz Bize, farklı ve sıra dışı özellikleri ile kullanıcılarının vazgeçilmezi olacak. Kadınları en iyi anlayan uygulama Helen Harper’la Biz Bize iOS (ipad, iphone vs.) işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletlerde kullanılacak.
Helen Harper’la Biz Bize uygulaması, Apple App Store’dan telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirilebiliyor. 
“Helen Harper’la Biz Bize uygulamasının ‘Kelebek Günlerim’ bölümünde kullanıcılar özel günlerini takvim üzerine işaretleyip, bir sonraki ay hangi tarihlerde özel günlerinin başlayacağını görebilecek. Eğer bir sonraki adet tarihleri, normalden önce ya da sonra olur ise kullanıcılar bu değişikliği de takvime işleyerek, sıradaki PMS dönemleri için daha net bir tarih alma şansı yakalayacak. Kelebek Günlerim kadınların ovülasyon dönemlerini de görmelerini sağlayarak hamile kalmak isteyenler için en ideal, istemeyenler için ise en riskli günleri tespit etmelerini sağlayacak.”
Helen Harper’la Biz Bize’de ‘ürünler’ sayfasından Helen Harper'ın tüm ürün portföyü hakkında bilgi alınabiliyor, ürünlerin üzerine tıklandığında da Ontex’in e-ticaret sitesi bebekbezim.com’a yönlendirilerek sipariş verilebiliyor.
Helen Harper’la Biz Bize’nin ‘Sihirli Kelebek’ olarak adlandırdıkları en eğlenceli bölümünde ise kullanıcıların hayatla ilgili merak ettikleri sorulara cevap alabileceklerini ifade eden Nurdan Dinç, “Siz hiç tavşanlara niyet çektirdiniz mi? Sokaklarda sıkça gördüğümüz eğlenceli aktiviteyi Helen Harper’la Biz Bize’ye taşıdık. Helen Harper’la Biz Bize kullanıcıları hayatları ile ilgili bir soru sorarak, telefonlarını hafifçe salladıklarında sorularının cevabını eğlenceli bir şekilde alacak” dedi.

Bu renkli uygulamayı çok sevdim. Hemen telefonuma yükledim.
Hande Kazanova'dan da burçlarla ilgili yorumları aldık. 
Hande Kazanova da Helen Harper’la Biz Bize’de burçları aydan aldıkları etkiler çerçevesinde yorumluyormuş. 
Yakın gelecekte Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde kullanılabilecekmiş.
Helen Harper’la Biz Bize tanıtım toplantısı Nefes Terapisti Elif Şandan Doygun’un adet döneminde doğru nefes, nefes teknikleri ve kahkaha yogası ile rahatlama eğitimiyle sona erdi. 

Bu keyifli uygulama ve davet için Helen Harper'a teşekkürler.

bademlebuduk



HELEN HARPER
Avrupa’nın en önemli hijyenik ürün üreticilerinden Ontex’in Avrupa’daki markalarından biri olan Helen Harper 2010 yılında Türk tüketicisi ile buluştu. Kısa sürede Türkiye’de hijyenikped sektöründe önemli yer edinen Helen Harper, 2013 yılında ‘Hayatı Özgürce Yaşa’mak isteyenler için hem ürünlerini hem de ambalajını yeniledi. Ana hedef kitlesini 15 - 18 yaş arasındaki genç kızlar olarak belirleyen Helen Harper, ürün ve ambalajlarında özgürlüğü temsil eden kelebek sembolü kullanmaya başladı.  Helen Harper 2014 yılı başında da günlük pedlerini piyasaya sürdü. 

1 yorum:

  1. helen harperin kalın pedinden çok memnunum.diğer pedleri kullanırken pişikler oluşurdu,,kayardı.helen harperle kendimi güvende ve çok rahat hissediyorum.kalın olması süper keşke biraz daha geniş olsa mükemmel olur.bence ince pedlerin kullanımı rahat değil.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..