1 Haziran 2014 Pazar

Yaz sezonuna hazırlık ürünleri

Dün de bahsettiğimiz gibi yaz sezonu ile birlikte yenilenmeye başlıyoruz. İmajlar değişiyor. Bademlebuduk'tan yaz sezonu için tavsiyeler: 

Saçların bakıma ve daha özel ilgiye ihtiyacı oluyor. Özellikle deniz, havuz ve güneş gibi dış faktörler nedeniyle...
Daha önce kuru şampuanını da kullanıp çok memnun kaldığım John Frieda ürünlerinden saç bakım ürünlerini kullandınız mı? 
Kaliteli ve daimi kalıcı markalardan olan ve dünyada en çok kullanılan ürünler arasında ilk sıralarda yer alan John Frieda sayesinde bir saç bakımı ürününden beklediğiniz tüm özellikleri bulabilirsiniz.




Özellikle kuru ve nemsiz ciltlerde uzmanlaşmış Neostrata kremlerle cildimize bütün kış kaybettiği nemi kazandırabilirsiniz.  Genel olarak çok soğuk ya da çok sıcak havalarda cilt daha fazla nem ihtiyacı duyar. Bu nedenle kullanılması önerilen neostrata bionic eye cream sayesinde bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılayacağınızı bilmenizde fayda vardır. Ürünün içeriği sayesinde cildin hassaslığını koruma altına alması daha kısa sürede nemlenmesi açısından oldukça etkilidir. Kremin diğer bir çeşidi olan neostrata göz kremi ile de yine göz çevrenizin sağlığını koruma altına alabilirsiniz.

Güneşin zararlarından korunmak için güneş koruyucu ürünlerden de edinmek gerekiyor.  Yaz aylarının vazgeçilmez keyiflerinden güneşlenirken de güneş ışıklarının zararlı ışınlarından etkilenmemek adına kullanabileceğiniz solante güneş kremi sayesinde güneşin tadına varacaksınız. Hamileler ve bebekler için de özel ürünleri olan markanın her cilt  sorununa uygun da ürünü bulunuyor.  Akne sorunlarına özel olarak üretilen ürün grubunun en çok tercih edilen solante acnes ürünü sayesinde kısa sürede akne ve siyah nokta sorunlarından kurtulabilirsiniz. 


Çeşitli nedenlerle oluşabilen cilt lekeleri için tavsiye edilen annagaspi marka ürünler leke kapatıcıları bir kenara atmanıza yardımcı oluyor. Annagaspi leke giderici güneş kremi ile yaz aylarında deniz keyfini en güzel şekilde çıkartmak isteyenler sitemizden uygun fiyatlarda sahip olabilirler. Yazın güneşinden faydalanmak, denizin keyfini çıkartmak isteyenler için birebir ürünlerden olan annagaspi güneş kremi ile yazın en güzel keyfini çıkartacaksınız.

bu ürünlerin tamamına www.narecza.com dan ulaşabilirsiniz

3 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..