6 Haziran 2014 Cuma

Babalar Günü için hediye fikirleri

Babalar gününe iki haftadan az zaman kaldı. Bu yıl 15 haziranda kutlanacak babalar gününde babaları yine şımartmak, onlara kendilerini özel hissettirmek gerekli. Eğer o güne kadar yaz gelirse :) kahvaltı veya piknik sürprizi yapabilirsiniz. Meblağ yada değeri önemli olmasa da hediye vermek, özel bir gün yaşamak günü anlamlı kılıyor. Oysa ki bize her gün babalar günü :)
Sevgi dolu bir kucaklama, sıcak bir gülümseme ve birkaç tatlı söz elbette yetiyor olsa da bir hatıra olarak kalacak hediye de düşünülenler arasında elbet...
Siz babanıza yada çocuğunuzun babasına hediyenizi aldınız mı?

Teknolojiyi seven babalar için laptop uygun olabilir. Çocuğunun her anını videoya kaydeden, fotoğraflarını çeken, kızıyla barbie giydirme oyunları oynayan babalar için böyle bir teknolojik hediye düşünebilirsiniz.

Apple sever babalar için ipad mini her yerde taşıyabileceği, yanından ayırmayacağı bir teknoloji harikası. Sizin evin babası da bizimki gibi mobil oyunları seviyor mu?

Hem iş hem oyun için daha kapsamlı bir şey düşünürseniz tabletlerden mutlaka size uygun bir model bulabilirsiniz. Mesela ben tableti telefondan daha rahat kullanıyorum...

Eğer babamız teknoloji aşığı değilse klasik hediyelerden parfüm seçeneklerine göz atabilirsiniz. Parfüm için o kadar çok seçenek var ki seçim yapmak çok da kolay olmayacak :)
Tanıdığımız, bildiğimiz markaları koku testi yapmamıza gerek kalmadan satın alabilmek ne güzel...


Siz bu yıl nasıl bir babalar günü hediyesi düşünüyorsunuz?




bademlebuduk


1 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..