28 Haziran 2014 Cumartesi

Şeker Bayramı’nda MSC MUSICA İle Akdeniz turu


Bu yıl 28 Temmuz’a denk gelen ve 3 gün sürecek olan şeker bayramında güzel bir tatil fikri hepimizin hayalini süslüyor. Bu Şeker Bayramı’nda kendinizi ödüllendirerek renkli bir gemi turuna katılabilirsiniz. Birbirinden güzel Şeker Bayramı gemi turları arasından hangisini seçeceğinize karar veremediyseniz beş yıldızlı MSC Musica gemisi ile Akdeniz turu ideal bir seçim olabilir.
2006 Haziran’da yapılmış olan MSC Musica, 89.600 ton ağırlığı ve 293.8m uzunluğuyla misafirlerine huzur dolu bir tatilin güvencesini veriyor. 1275 kabine sahip olan gemi, iç kabin ve dış kabin seçeneklerinin yanı sıra 18 adet suit ve 809 adet balkonlu kabin bulunduruyor. 3.013 yolcusuna 987 personeliyle hizmet veren MSC Musica, restoranlar ve barlar, mağazalar, internet cafe, kütüphane, revir, güzellik salonugibi misafirlerin beklentilerini karşılayacak mekanlar sunuyor. Yüzme havuzları, Mini golf alanı, tenis kortu, Jogging Parkuru gibi spor severlerin hoşuna gidecek aktivite alanlarının yanı sıra, disco, casino ve video oyun salonu ile eğlenceli bir tatilin kapılarını açıyor. İçerisinde Duty Free Shop bulunduran MSC Musica, uçak seyahatlerinizi aratmayarak sizlere uygun fiyata alışveriş keyfi yaşatıyor.

Cenova’dan hareket edecek gemi ile Civitavecchia ( Roma ) , Palermo, (İtalya), La Goulette, (Tunus) Palma De Mayorka, (İspanya),  Valensiya, (İspanya), Marsilya,( Fransa) ,Cenova (İtalya) limanlarına uğrayarak 8 günlük keyifli bir gemi yolculuğu geçirebilirsiniz. Tam pansiyon konaklama sağlayan turda, kaptanın hoşgeldin partisi ve gala yemeğine katılarak renkli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Bella, Fantastica, Aurea, MSC Yatch club olarak sunulan 4 farklı konaklama tipi arasından birini seçerek, bali masajı, fitness ve yoga derslerinde indirim, odalarda plazma TV, yemeklerde sınırsız içki paketi gibi özel hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Setur’un gemi turları hakkında detaylı bilgiye www.setur.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..