18 Aralık 2014 Perşembe

davetimin hediyeleri bölüm 1

Bir çok davete katılmış olmanın verdiği tecrübe ile ben de 06.12.2014 tarihinde bir çay partisi daveti verdim. Parti detaylarını #bademlebudukdavet #çaypartisibademlebuduk etiketleriyle takip edebilirsiniz.

Mekan olarak Grand Hyatt İstanbul seçimimde çok doğru bir seçim yaptığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Grand Hyatt İstanbul, gerek ikramları, gerek ortamı ve kalitesi ile davetim ve misafirlerim için uygun bir mekandı. 
Davetli misafirlerim de otel gibi ışıl ışıl idi. Bu ışıl ışıl davete hediyeleri ile katılan firmalar da vardı elbette. Davetime bizzat iştirak eden firmalar olduğu gibi hediyelerini bize ulaştıran markalar da oldu.
Öncelikle davetime katılan, hediyelerini bizzat sunan markalara yer vereceğim, daha sonra devamı gelecek.

Home Sweet Home hepimizin bildiği müthiş tasarımlarıyla dekorasyon mağazası. Çizgisini çok beğendiğim Home Sweet Home 'un da davetimde yer almasını istedim. Bize hediyeleri sunmak için Çağdan hanım davete katıldı. İnanılmaz şeker, hoş sohbet Çağdan hanım'dan Home Sweet Home markasını dinledik. Bizlere yeni sezon battaniye, tablo baskı kırlent ve birer kelebek aksesuar hediye ettiler. Öyle güzeli öyle anlamlı bir hediye oldu ki anlatamam. Bu aralar sıcacık battaniyenin altına girip de keyif yapmayı kim istemiyor ki? 

Üstelik battaniyeler leke de tutmuyormuş, ıslak mendiller bile lekelerden kurtulabiliyormuşuz. 
hediye, sponsor


      bademlebudukdavet



Abitare de şık kıyafetler ile davete katıldı. Kaliteli ürünleri ve modayı yakından takip eden koleksiyonu ile hemen herkese uygun birer paketi vardı. Paketler davetliler tarafından tek tek incelenerek herkes kendine uygun bir ürün seçti. Abitare'nin yakında instagramda bir sürprizi olacakmış, şimdiden takibe alın derim. 





Dermokil ekibi de bizimle birlikte idi. Üstelik bir kişiye de maske uygulaması yaptılar. Şanslı kişi kim miydi? TahinPekmez'den Pekmez hanım. Ürünler hakkında biraz bilgi ve deneyerek test etme işlemi başarıyla tamamlandı. Dermokilshop online alışveriş sitesi de açılmış, ben de yeni öğrenmiş oldum. Özellikle maskeleriyle tanıdığım ve sevdiğim bir marka.  





Revigen ve Acnecinamide ürünleri için Fatma hanım bize katıldı. Severek kullandığım Acnecinamide yüz yıkama jelleri, Revigen saç dökülmesine karşı şampuan ve saç kremi ile bazı yeni ürünlerinden bize bahsetti. Acnecinamide kıl dönmesine karşı jeli ilknurundunyasi ilknurcuma ilettim hemen davet sırasında. Revigen saç bakım serumları da davetliler tarafından çok soru aldı. Yeni ürünler için takipte kalın diyerek ilk ipucunu veriyorum. 








Pupa Milano eczanelerde gördüğümüz süper bir renkli kozmetik markası. İthalatçı firma Eyelure gibi farklı markaları da bizimle tanıştırdı. Pupa marka dudak parlatıcısı firçalı ruj, Katty Perry Eylure takma kirpikler, iki adet Freeman maske, Freeman marka nane ve erik özlü ayak bakım kremi ve Elegant Touch kendinden yapışkanlı takma oje içeren paketleri Burcu hanım bizlere sundu. Hemen paketleri açıp ürünleri incelemeye başladık bile.





Moshos Garden Tülay hanım da bize katıldı. Tülay hanımın katıldığı ilk blogger daveti olması nedeniyle kendisine başarılar diliyorum. Temiz içerikli  kaliteli Moshos Garden ürünlerini çok seviyorum. En sevdiğim ürünü de kil maskesi. Paketlerimizde kil maskesi, yüz temizleyici, nemlendirici krem ve sıcak havlu bulunuyor. Bir Moshos Garden paketinin olmazsa olmazı lavanta kesesi ile beraber. 


Farmasi temsilcileri de davette yepyeni ürünlerinden oluşan birer paket hediye ettiler. Lets make up serisi Maskara, pudra ve dudak parlatici ile kış için özel el kremi içeren paketler ilgi gördü. 





Son zamanlarda davetlerin, etkinliklerin olmazsa olmazı Fruitflowers ve Mahmut bey de bize rengarenk, lezzetli kek buketleri ile eşlik etti. Fruitflowers olarak çok güzel işler yapıyorlar. Yine kek buketleri taptaze idi. Tam söz verdikleri saatte katılmaları da siparişlerin zamanında teslimi için bir ipucu veriyor bize.






Yine o günden bir toplu fotoğraf ile şimdilik son veriyor, yeni yazılar için hazırlıklara başlıyorum. Sevgiler. 







5 yorum:

  1. Davet güzelmiş

    YanıtlaSil
  2. ay nasıl karıştırmışız her şeyi büyük bir heyecanla bayıldım resimlere :-)) ben de abitare ile olan resmi soracaktım sana süper oldu aldım resmi hemen ..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyecan ve merak bizim için :))
      ne güzel keyifler ama

      Sil
  3. Dermokil merak ettiğim bir marka.. çok güzel hediyelerle harika bir sofrayla vakit geçirmişsiniz..ne mutlu size.. tebrik ederim..
    mutlu haftasonu diliyorum

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..