17 Aralık 2014 Çarşamba

99 bebek bakım ürünleri ile bebekler daha sağlıklı

Doğal bebek bakım ürünleri üreten 99, bebeğiniz için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir seri ile karşınızda. Doğadan aldığı ilhamla tahriş edici aktifler ve koruyu madde içermeyen, bitki özlü bakım serisi ile bebeğiniz daha sağlıklı ve mutlu büyüyecek.

99 bebek saç ve vücut şampuanı %99’a yakın doğal içeriği ile bebeğinizin hassas cildini zarar görmeden temizliyor. Zeytinyağı ve papatya özüyle kuru, yıpranmış saç derisini yumuşatarak bebeğinizin saçına ipeksi bir yumuşaklık ve canlılık kazandırıyor. Omega 9 ve E vitamini bakımından zengin olan 99 doğal bebek şampuanı, bebeğinizin cildini beslerken, içeriğindeki Bisabolol sayesinde tahriş olmuş cildi yatıştırıp rahatlatıyor. Bebeğinizin teni kadar saf bir formüle sahip bu şampuan ile minikler banyo yaparken gözleri yanmadan keyifle yıkanacak.
99 banyo yağı, banyo sırasında bebeğinizin hassas cildine canlandırıcı bir bakım yapmak için ideal. Papatya, yer fesleğeni ve meşe yosunu gibi naturel yağların karışımından oluşan 99 banyo yağı cildi canlandırıcı özelliğinin yanı sıra nefes açıcı ve ferahlatıcıdır. İçeriğindeki E vitamini sayesinde çocuğunuzun cildini güneşin zararlı UV ışınlarından korurken, ipeksi bir yumuşaklık sağlar. Uyku öncesi bebeğinizi odaya almadan 1 saat önce 1 kase sıcak suya 5 damla damlatın. Böylece bebek odanızı ferah ve rahatlatıcı bir havaya sokabilirsiniz.

Banyo sonrası ve her alt değişiminde kullanabileceğiniz 99 bebek yağı,  Bebeğinizin cildine sağlık ve güzellik katıyor. İçeriğindeki jojoba yağı ile bebeğinizin narin cildini nemlendirip yatıştıran bu yağ, kaşınma ve güneş yanıklarında ise rahatlatıcı bir etki bırakıyor. Bu yağı sadece cildinde değil, saçlarında da kullanabilirsiniz. 99 doğal bebek yağı saçlarını beslerken saç derisinde oluşan konakları da yumuşatacaktır.

Sağlıklı ve yumuşacık bir bebek cildi için 99 bebek losyonu emrinize amade. 99 Bebek losyonu, %99’a varan doğal içeriğiyle bebeğinizin narin cildine mükemmel bir bakım yapıyor. Banyo sonrası 99 Bebek Losyonu ile yapacağınız masaj ile bebeğinizin rahatlayıp uykuya daha kolay dalmasını sağlayabilirsiniz.

Tatlı badem yağı ve kadife çiçeği özlü bebek losyonu sayesinde bebeğinizin cildine parlaklık ve yumuşaklık katabilir, kadife çiçeğinin antibakteriyel özelliği ile bebeğinizin hassas cildini tahrişe ve kızarıklığa karşı koruyabilirsiniz. Cilt kuruluğunu ve kaşıntıyı önleyen bu losyon aynı zamanda güneş yanıklarında yanma hissini de azaltmaktadır. Bu losyonu hem kendiniz hem bebeğiniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz.



99 bebek bakım serisini daha yakından tanımak ve ürünlerini detaylı incelemek için http://www.99.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..