13 Aralık 2014 Cumartesi

Pamuk Prenses oyununu izledik

Bugün Badem arkadaşı Beril ile tiyatroya gitti. İkinci tiyatro deneyimi de hayranlıkla sonuçlandı. Henüz oyuncuların gerçekte oynadıkları karakter olmadığını tam olarak idrak ettiğini düşünemiyorum ama tiyatroya olan ilgisi giderek artıyor, ne sevindirici değil mi? 
Belki bir tiyatro oyuncusu olmak istiyor olabilir Badem

Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter sahnesinde izledik oyunu. Sürpriz bir isim de Defne oldu. Başka bir etkinlikte tanışmıştı Defne ile Bade ve oldukça iyi anlaşmışlardı. Defne'yi ve annesini gördüğümüze çok 

Kaliteli ve eğlenceli kurgulanmış Pamuk Prenses oyununu çok beğendik.  Bol bol müzik ve iyilik mesajları ile doluydu oyun.
Kötü kraliçe asker Kato dan Pamuk Prensesi ülkenin dışına götürmesini istiyor. Ancak Kato Pamuk Prensesin iyi kalbinden çok etkileniyor ve onu ülke sınırına yakın bir yerde bırakıyor. Yani bu oyunda masal kitaplarındaki gibi avcı ve ceylanın kalbi hikayesi yok. Güzel düzenlemeler yapılmış. Oyundaki muzikleri içeren bir de cd hediye ettiler, bu aralar onu dinleyeceğiz.
Oyuncularla fotoğraf çekme ve tanışma şansımız oldu.
İşte bizim kızlar kötü kalpli kraliçe ile

Tiyatro Alkış, Aralık ayı boyunca her Cumartesi Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi ve Pazar Kozyatağı Atacan Sanat Merkezi’nde oynamaya devam ediyor.
Siz de hafta sonu çocuğunuzla güzel bir oyun seçebilirsiniz. 
Pamuk Prenses ve Çizmeli Kedi gibi masal oyunları haricinde “Bir Kümes Müzikali, Su Perisi ve Sevimli Dinozor” gibi özgün oyunları da dikkat çekici... Yepyeni oyunları Çizmeli Kedi de izlenecekler listemize girdi.
Biletler gişe, MyBilet ve www.tiyatroalkis.com adresinde!

KOZYATAĞİ ATACAN SANAT MERKEZİ PROGRAMI

21 Aralık Pazar 15.00 PİNOKYO

BAKIRKÖY YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ

20 Aralık Cumartesi 14.00 PİNOKYO

27 Aralık Cumartesi 14.00 BİR KÜMES MÜZİKALİ

KOZYATAĞI KÜLTÜR MERKEZİ

27 Aralık Cumartesi 13.00 SU PERİSİ

27 Aralık Cumartesi 15.00 ÜÇ ARKADAŞ VE KARABAŞ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..