22 Aralık 2014 Pazartesi

davetimin hediyeleri bölüm 2

Davetimin hediyelerinden daha önce burada bahsetmiştim. Daha önce bahsettiklerim davetime bizzat katılıp hediyelerini takdim eden markalardı.
Şimdi de kozmetik dışı markalara yer vereceğim. Sonra da kozmetik markaları ile devam edeceğiz. Takipte kalın :)

Joker mağazaları davetlilerimin çocukları için harika yılbaşı hediyeleri hazırladı. Çocukların yaşına ve cinsiyetine uygun olarak hediyeleri misafirlerim gelmeden yerlerine bıraktım. Paketleri gördüklerinde çok mutlu oldular. Çocuklar eve döndüklerinde paketleri açınca daha da mutlu olmuşlar. Hediyelerde kız çocukları için My Little Pony bebekleri, erkeklerde Transformers robotları vardı. Biraz daha büyük çocuklar için ise Tabu, Clue Do kutu oyunları ile süper bir helikopter bulunuyordu.





bademlebudukdavet

Eataly İstanbul Zorlu Avm de bulunan restaurant ve market bölümü ile hizmet veriyor. Şu sıralarda da Türkiye'de birinci yaşını kutluyor. Eataly de ana fikir şöyle; en kaliteli italyan yemeklerini tatmak, ürünleri satın alabilimek ve italyan yemekleri hakkında bilgi alabilmek, hepsi bir çatı altında... İtalya, Japonya, Amerika ve Dubai'de şubeleri bulunuyor. Davetimde nefis Eataly paketlerinden italyan makarnası ile yeşil sebzeli makarna sosu bulunuyordu. İyi makarnaya düşkünlüğüm nedeniyle Eataly marketin müdavimiyim zaten.
bademlebudukdavet

bademlebudukdavet

bademlebudukdavet

Evmanya tam da pre new year partime uygun olarak şirin yılbaşı sepetleri hazırlamış. Kırmızı renki ve ayıcıklı olması nedeniyle inanılmaz sempati topladı. Sepet içeriği de çok güzel hazırlanmış. Yılbaşı hediyesi arıyorsanız düşünebilirsiniz.
bademlebudukdavet



Koroplast Acil Yılbaşı Seti göz dolduran paketi ile olduğu kadar zengin içeriği ile de beğeni topladı. Acil yılbaşı kiti esprili ismi benim de çok hoşuma gitti. Çöp torbası, buz torbası, fırın torbası, kesilmiş yağlı kağıtları ile gerçekten de her evin ihtiyacı değil mi?



bademlebudukdavet

Carefree, ob, listerine kişisel bakım ürünlerini tek bir pakette yine yılbaşı paketi teması ile bizlere sundu.


bademlebudukdavet


bademlebudukdavet

ile de yeni yıl konseptine uygun hediyeler seçtik. Yılbaşı konseptli cam kesme tahtaları ne kadar da şık. Yeni yıl ruhunu mutfağımıza taşıdı.


bademlebudukdavet

Nar Gourmet İstinye Park mağazası ve online satış sitesi ile ödüllü zeytin yağlarını, lezzetli reçellerini ve organik zeytinlerini tüketiciyle buluşturuyor. projesini de keyifle takip ediyorum. Nar Gourmet, Anadolu'yu karış karış gezerek Türkiye'nin ''Zeytin Gen Haritası''nı çıkarmış olacak.
Ödüllü zeytin yağları tüm misafirler için.
bademlebudukdavet







3M ve Scotch Brite paketlerinde ise farklı çeşitlerde 3M askılar ile mutfağın yardımcıları Scotch Brite ürünleri bulunuyordu. Soctch Brite yılbaşı temalı temizlik bezleri ve romantik kalpli süngerleri ile çok uygun bir hediye oldu.


bademlebudukdavet

Splat Türkiye diş macunlarını Rusya'dan ithal. Daha önce de kullanıp memnun kaldığım Splat ürünlerinde pek çok çeşit bulunuyor. Siyah diş macunundan acı biberli diş macununa kadar birçok çeşit ile bizimleydi. Herkes farklı bir çeşidi denemiş olacak.
bademlebudukdavet
bademlebudukdavet

Tupperware ise yıllardır kullandığım kaliteli mutfak malzemeleri ile hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor bizlere. Yılbaşı temalı kırmızı ve yeşilli desenli saklama kutusu ve dore renkli su kabı şık pembe paketleri içinde sunuldu. Her zaman elimin altında olan Tupperware ürünlerini bir yenisi daha eklendiği için memnunum.
bademlebudukdavet

bademlebudukdavet

bademlebudukdavet



Bir diğer davetimin hediyeleri yazısında görüşmek üzere.
Bir daha ki yazıda kozmetik markaları olacak ;)










3 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel ama en çok tupperwarei beğendim, böyle tematik tasarımları da olduğunu bilmiyordum güle güle kullansın herkes :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler,
      Tupperware yeni yıl teması çok hoş.

      Sil
  2. hepsine bayıldım bunların :-))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..